ΦΙΛΤΡΑ

Ποιοι είμαστε

 

To CampingMap.gr δημιουργήθηκε από μια ομάδα ανθρώπων με πολυετή εμπειρία στο χώρο του internet και με κοινό γνώρισμα την αγάπη για το camping.

Έχοντας, από παιδιά, περάσει όλες μας τις καλοκαιρινές –και όχι μόνο- διακοπές  κάνοντας camping , θελήσαμε να συνδυάσουμε τα παραπάνω αυτά ενδιαφέροντά μας, φτιάχνοντας ένα site για τα οργανωμένα camping, όπως θα το θέλαμε, σαν χρήστες, να είναι: φρέσκο, εύχρηστο και πάνω απ’όλα ενημερωμένο.

 

 

TO SITE

Στο CampingMap.gr ο επισκέπτης μπορεί να βρει συγκεντρωμένα όλα τα οργανωμένα camping της Ελλάδας, με  φωτογραφίες και χρήσιμες πληροφορίες για το κάθε camping, καθώς επίσης να τα αξιολογήσει και να δει τις αξιολογήσεις άλλων χρηστών.

Χρησιμοποιώντας τον ειδικά σχεδιασμένο δυναμικό μας χάρτη σε συνδυασμό με τα φίλτρα επιλογών, ο επισκέπτης του CampingMap.gr μπορεί εύκολα να εντοπίσει τα camping που τον ενδιαφέρουν σύμφωνα με τις προτιμήσεις του και να τα προσθέσει στη Λίστα Αγαπημένων, για να τα ξαναδεί όποτε το επιθυμεί.

Παράλληλα, μέσω της ξεχωριστής σελίδας πλήρους καταχώρησης, το κάθε camping έχει τη δυνατότητα να παρουσιαστεί αναλυτικά, με πλειάδα φωτογραφιών, τονίζοντας τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του και  προβάλλοντας όλες τις παροχές του, καθώς επίσης και να δώσει την ευκαιρία στους επισκέπτες του CampingMap.gr να κλείσουν θέση για τις διακοπές τους, μέσω της έτοιμης φόρμας επικοινωνίας.

 

 

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Όραμά μας είναι το CampingMap.gr να γίνει ο απόλυτος οδηγός camping, προσφέροντας στους επισκέπτες του όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται πριν, αλλά και κατά τη διάρκεια των διακοπών τους! Να είναι ο (ιστό)τοπος στον οποίο θα επανέρχονται όλο το χρόνο για να μοιραστούν και να αναπολήσουν τις εμπειρίες τους,  να κάνουν καινούργιους φίλους και να ξαναβρούν τους παλιούς…

 

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
ΕΝΤΑΞΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ